جمعی از دانشجویان عصر امروز با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
علیرضا شریفی، از دانشجویان بسیجی به نمایندگی از بسیج دانشجویی در این نشست سخنانی را مطرح کرد.
وی در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: امروز که در پنجمین دهه از عمر پر برکت انقلاب اسلامی به مدد حضرت ولی عصر (عج) و هدایت حکیمانه امام(ره) و رهبری مدبرانه حضرتعالی گام اول انقلاب که ترجمان جامع «ما میتوانیم» بود، محقق شد، لیکن وجود مواردی اعم از نفوذ خوی اشرافیت و کاخ نشینی، نبود شفافیت و پاسخگویی در عملکردها، مرعوبیت و عدم مرزبندی برخی از مسئولان در برابر دشمن، در برهههایی از این زمان چهل ساله باعث تلخی کام مردم عزیز ایران اسلامی شد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه اعتقاد ما این است که در طول این سالها اگر قصوری دیده شد، به علت دوری و فاصله گرفتن کارگزاران نظام از آرمانهای انقلاب بود و هر کجا که شاهد رشد، پیشرفت و اعتلای نظام و مردم بوده ایم، آن زمانی بوده است که مسئولین کشور با روحیه جهادی و انقلابی عامل به ارزش ها، اصول، آرمانها و منویات امام و رهبری عزیز بودند، تصریح کرد: حال در ابتدای گام دوم انقلاب به عنوان افسران جوان جنگ نرم برآن شدیم نکاتی را با امام و ولی زمانمان در میان گذاریم تا ضمن بهره مندی از رهنمودهای حکیمانه و هدایتگرانه شما، بتوانیم نقش و جایگاه خود را در مسیر رسیدن به تمدن نوین اسلامی بیش از پیش فهم کنیم.
شریفی افزود: در گام اول انقلاب که گام طراحی و ایجاد بسترهای حکمرانی اسلامی بود، دانشگاه و دانشجو، به عنوان مبدا و محور تحولات در جامعه به ایفای نقش پرداختند.اکنون و در گام دوم و با توجه به پر رنگ بودن جایگاه نسل جوان در این مرحله، فرزندان بسیجی رهبر انقلاب در دانشگاههای سراسر کشور به عنوان مروجان حقیقت «نظام انقلابی» همت بر آن شده و دارند که با نگاهی تحولی و رویکردی مساله محور، مبتنی بر آرمانها و واقعیت ها، نیازهای روز جامعه را از دریچه نگاه مردم دنبال و مطالبه کنند. از همین رو فرزندانتان، آمادگی کامل خود را جهت نظریه پردازی، طراحی الگوهای ایجابی و تربیت نیروهای ملتزم در مسیر جوان سازی و مردمی سازی حکمرانی اعلام میدارند.
نماینده بسیج دانشجوی با بیان اینکه در شرایط جنگ اقتصادی، تبیین و به کارگیری نظریه مقاومت در حوزه اقتصاد، ضرورتی اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: اما امروز و در این جنگ اقتصادی آرایش جنگی متناسب از دولت مردان دیده نمیشود، چرا که عدم توانمندی در کنترل بازار، وجود احتکار، فعالیت شبکه خزنده اخلال گران اقتصادی و گرانیهای افسار گسیخته موجب شده معیشت مردم به گروگان ناکارآمدی مسئولین درآید.
وی تاکید کرد: در شرایطی که با برخی اقدامات مشخص مانند رشد صادرات فرآوردههای نفتی و محصولات غیر نفتی، اتکای بودجه داخلی به مالیات و انجام طرحهای معطل مانده نظیر مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات بر مسکن خالی، مالیات برخی اقشار نظیر پزشکان و وکلا و یا با برقراری سامانههای مولد شفافیت، میتوان با بسیاری از ناکارآمدیها و سرچشمههای فساد مبارزه کرد. البته در این کشاکش صدایی از بهارستان به گوش نمیرسد. به نظر میآید نمایندگان نیز در حال گرفتن آرایش جنگی اند؛ اما خدا میداند انتخاباتی یا اقتصادی؟!
این دانشجوی بسیجی به نقش قوه قضائیه نیز در این بین اشاره کرد و گفت: از طرفی نقش قوه قضاییه به عنوان نظام قضایی که باید انقلابی باشد، در مسیر رسیدن به تمدن نوین اسلامی بسیار برجسته است. قوه عدلیه به عنوان نماد کارآمدی نظام اسلامی در برقراری عدالت و احقاق حقوق عامه در کنار برخورد قاطع با اهمال کاران و زالو صفتان اقتصادی بیشتر از قبل باید به مقوله ایجادِ ساز و کارهای پیشگیری از جرائم و مفاسد کلان بپردازد.
وی اضافه کرد: اینکه قوه محترم، دادگاههای علنی برپا دارد و با مجرمین با شدت برخورد کند خوب است، اما آنچه بهتر است حضور فعال دستگاه قضا در عرصه ایجاد نرم افزارهای قدرتمند نظارت و پیشگیری است که بسیاری از مفاسد اقتصادی و اداری فعلی می توانند قبل از اینکه در رسانهها و دادگاهها آینه دق شوند و در مقابل چشمان مردم قرار بگیرند، پشت سدی از ساز و کارهای دقیق بمانند و اساسا مبادی فساد زایی وجود نداشته باشد که محل سواستفاده فرصت طلبان شود.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه امروز با نگاه کلان نسبت به معضلات نظام در مییابیم عمده آنها ناشی از عدم انطباق قوانین و مصوبات با سیاستهای کلی نظام است، یادآور شد: نمونههای مختلفی نظیر قانون مدیریت خدمات کشوری، CFT و پالرمو نشان از عدم تطبیق قوانین مصوب مجلس با سیاستهای کلی نظام دارد. با تدبیر حضرتعالی هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت برای رفع این معضل شکل گرفت، اما بعضی کجاندیشان درتلاشند این هیئت را غیرقانونی و صرفا مشورتی جلوه دهند، در حالیکه نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام جزئی از اختیارات مصرح رهبری در اصل110 قانون اساسی است که به این هیئت تفویض شده است. از این رو از حضرتعالی درخواست میکنیم با عنایت به اختیارات قانونیتان در قانون اساسی، در صورت صلاحدید به عنوان فصل الخطاب به این مسئله بپردازید تا یکبار برای همیشه، تکلیف همگان در این زمینه روشن گردد.
نماینده بسیج دانشجویی به لزوم تفکیک ریاست دو شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی از ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: حضرت آقا؛ در عرصه مقابله با جنگ نرم دشمن و تهاجم فرهنگی غرب بنظر میرسد بخشی از ناکارآمدیها و عقبماندگیهای موجود، ناشی از ضعف ساختار اداره دو شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی است.
وی تصریح کرد: چنانچه تفکیک ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام از جایگاه ریاست جمهوری سبب کارآمدی و ارتقاء جایگاه مجمع تشخیص شد، حال این پیشنهاد قابل بررسی است که به دلیل مشغله رؤسای دولتها به امر مدیریت اجرایی که به کاهش کمی و کیفی جلسات این دو شورا انجامیده و همچنین نیاز به سیاستگذاری یکپارچه و غیرجناحی نظام در مسائل فرهنگی و جنگ رسانهای، تفکیک ریاست این دو شورای عالی از جایگاه ریاست جمهوری و انتصاب رؤسای مستقل از رؤسای قوا میتواند یک اقدام مؤثر برای نزدیک شدن خروجی سیاستگذاری این دو شورا به اهداف عالیه آنها گردد؛ البته حضور مستمر رؤسای قوا و مسئولین اجرایی و تقنینی برای ضمانت هماهنگی اجرایی امور قطعا مورد تأکید است.
شریفی در ادامه سخنان خود خطاب به رهبر انقلاب اظهار داشت: موارد فوق به این سوال مشخص منتهی میشود که چه میزان از مشکلات و مسائل کشور ناظر بر کارگزاران و مسئولین است و چه مقدار منتهی به ناکارآمدی برخی ساز و کارها و ساختارها؟! خوشحال میشویم که بدانیم در نگاه معظم له اشکالات امروز کشور و خاصتاً نظام سیاسی، اداری و اقتصادی را ناظر بر کارگزار میدانید و یا ساختار؟!
دیدگاهتان را بنویسید